Soho + Cain



Igår (Lördag) började dagen med en låång promenad. Kände verkligen att jag behövde det!
Vid ett tiden satte jag fart ner mot Soho och mötte upp Ebba och hennes urgulliga syrra som är på besök. Dom två shoppade lite. Själv hittade jag ett par Chanel solglasögon som satt superfint, men det tåls att tänka på om dom är värda priset. Dessutom frågade jag mig själv: can guys wear Chanel? Just solglasögon känns mer eller mindre unisex men...
Vi får se!

Därefter mötte jag upp Pauliina för en snabb Starbucks och lite update på skvallerfronten. Stackare hade fått gått runt och burit på min dvd-spelare som hon skulle lämna tillbaka. Livet är inte lätt ibland..

Natten spenderades på klubben Cain. Bilder och eventuellt videos läggs upp senare. Mycket lyckad kväll och trevligt gäng. Mycket drinkar, schysst musik, och många dansanta svenskar haha. Swedes have invaded NY. But, we are FABulous!

Tjingeling!

Fierce-looking!



Ville bara dela med mig av denna bild. Jag & Louise kvällen före thanksgiving.
Fierce-looking fashionistas! SCORE!

A turkey voodoo?

Japp. Det vart en mycket trevlig thanksgiving 2008:)
När man har så gulliga och underbara vänner så blir det alltid bra!
Oh, and it was very international haha. Följande länder representerade sig:
Sverige
Portugal
Finland
Lettland


Detta är vår underbara hostess, Pauliina. Det var i hennes lägenhet vi hade vår lilla turkey dinner.


Detta är mäster kalkon kockarna Joao & Joao. Yepp, samma namn.


Här sitter vi och inväntar maten..HUNGRY!

'
My dear beloved Ebba & I.


Mums!!


Åh lilla Lousie pallrade sig till middagen trots en massa bus föregående natt haha:)


Åh självklart fanns snygga Renate på plats!

Angående titeln på detta blogginlägg, det vart ju så att det började ryka från kalkonen och ugnen. TURKEY ON FIRE!! Almost, haha. Branddrillen ringde och ringde, och korridoren rökfylldes. Men det vart till slut ingen fara. Grannarna trodde nog att vi var en bunt eurotrash som ville kasta en voodoo spell on the american culture by burning the thanksgiving turkey and then dance cheerfully around the flames. :)

Aja, kalkonen räddades. Så det vart mumsigt till slut. Thank G!

Thanksgiving Outfit

Nu har jag duschat, bättrat på hårfärgen, och bestämt outfit!



Cardigan - Uniqlo
Tischa - LOVA
Byxor - Diesel
Boots - Florentini + Baker

Videoklipp

Jag kom på att jag aldrig lade upp filmen som jag klippt ihop från fest kvällar.
Här kommer den iaf! Bättre sent än aldrig..

 

NY, NY

Idag fick jag en glad överraskning i email inboxen. Min lillsyrra tog en del bilder från när hon och mamma var på besök här för ett par veckor sen. Så här kommer några utav dom!


Jag & syrran utanför Merkato 55 nere i Meatpacking


Syrran kom väldigt bra överrens med Lola. Kärlek?


Världens smarrigaste pizza slice hittar man två blocks från där jag bor!


Jag och världens bästa mamma höstpromenerar i Central Park!


Höst stylish!

Dessutom skickade syrran med bilder från greklandsresan i somras, då jag tyvärr inte var med:(
Men jag var bara tvungen och lägga upp denna bild på mina paranteser. Tycker den är så schysst. Ser ut som nån annonskampanj. Inte visste jag att dom kunde bli så stylish på bild haha:)



Imorgon är det Thanksgiving. Det blir kalkonmiddag med mina kära vänner. Bilder kommer läggas upp!
Happy Thanksgiving kära läsare!!

Jag är helt mållös

Herre min je och skapare. I have seen the light! Eller heard the light (!?) i det här fallet.
Kanye West nya album 808s and Heartbreak är så bra så att jag får gåshud, tårar i ögonen, och lycka strömmad genom kroppen på en och samma gång. Helt fantastiskt! Vilket beat, vilken känsla, och vilka texter.
Kan lyssna på låten Welcome to Heartbreak om och om igen.


High class drag queens

Sådan sjuk rea hype i New York just nu. Sale! Sale! Sale! Half off! Half off! Sale!
Självklart kliar det i shopping fingrarna när man ser high fashion items till ett mera rimligt pris. Lite underligt är det dock att dom börjar rea ut redan nu. Thanksgiving har ju inte ens varit och det är tiden före jul. Det betyder ju att det inte går så bra inom retail businessen just nu. Men konsumenten kan ju dansa lycklig! Anywho, jag kilade såklart in på Yves Saint Laurent på väg hem från jobbet och provade lite snygga boots. Tyvärr fanns inte min storlek kvar i dom jag ville ha:( Dock när jag satt där så fick jag syn på en trio drag queens som provade hysteriskt höga high heels. När en utav dom speglade sig såg han att jag sneglade på honom och hans skor. Hans respons:
- You like them too huh?
- Honey, you look fabulous!
svarade jag

I love drag queens!


Ett dilemma

Igår kväll då jag gymmat klart satte jag fart mot ångbastun. När jag suttit därinne ett tag kommer det in en man. Det är endast vi två. Det är uppenbart att han kollar lite extra åt mitt håll. Jag blir smickrad och tänker: I'm getting cruised in the steamroom. A gay cliché? Oh yes. BIG time. Lite småsnack blir det och såklart klaga på vädret. Varför är alltid vädret ett topic som jag tar upp? Jag ska alltid vara så kärring.

Efteråt promenerar vi ett par blocks och sen säger vi adjö. Det kändes som en I'll see you again-situation, och förmodligen väldigt troligt då det är ett relativt litet gym jag går till. Efteråt springer jag in på Indiska haket och möts av en kille som jobbar där. Han brister ut med:
-Oh my god, I saw you on the 1-train this morning.
- Really? The world is small (säger ja lite trött och vill bara ha mitt käk)
Han var lite halvflörtig, men inte för mkt.

Anyhow, dilemmat är varför män kommer fram och flörtpratar när man absolut ser som värst ut och på så otippad plats och tid: at the gym Friday night at 10. Jag är röd i hela ansiktet och har på mig gås jackan (ja det är det enda som hjälper i den här kylan) och gamla sweatpants. Jämförelsevis när man går ut på krogen och snofsar till sig lite är det färre som pratar med en. Jag blir galen. Det verkar som att den ärligaste och minst ansträngda looken är den som går hem bäst. Jag kanske skulle stuckit direkt till någon bar igår och börjat ragga hejvilt. Jag menar, när en redfaced gås i sweatpants finns på plats kan väl ingen säga nej? Right?
Over and out...

Pumpfredag

Det här förbannade kylan, försvinn va! Just fed up with this! Jag emigrerar till syd!
Efter jobbet idag mötte jag upp Pauliina. Vi begav oss mot Little Italy och åt god pasta och snackade gossip. Hon och jag måste vara största skvallerkärringarna ever. Vi pratar verkligen om allt och lite till. Analyserar hit och dit, försöker ibland finna svar till omöjliga frågor. Haha. Men kul är det!

Ikväll (fredag) ska mina roommates iväg på teater. Så jag har lägenheten för mig själv!:)
Dock blir det ingen utgång. Jag har TOEFL test imorgon bitti i sex timmar. Ska testas i reading, writing och listening. Gör detta för att jag ska söka in till ett annat college nästa höst. Och då behöver dom ett TOEFL score. Så jag hoppas att det ska gå bra. Det börjar 9 och är ute i New Jersey till och med. Det blir upp och hoppa tidigt. Så därför ska jag nu ladda upp genom att gå och köra hårt på gymmet så att det strömmar runt lite blod till dom små hjärncellerna så att man är på topp imorgon. Så skönt också på fredag kvällar då det är lite folk. Ska bli härligt att sätta sig i ångbastun efter...mmmm.
Sen ska jag kila förbi Indiska haket och köpa med mig chettinad chicken och bara ta det lugnt. Lola finns såklart med på ett hörn!

Trevlig helg allihopa!!





Ruggigt värre

Idag var det kallt. Riktigt kyligt asså., brrr.
Tur att man har världens godaste lunchställe bredvid jobbet. Silo Café. All mat finns färskt upplagt för buffé plock. Å nej, det är inte den snuskiga buffé man föknippar med finlandfärjan, utan detta är aptitretande mat:) Själv plockade jag ihop lax, avocado, caesar salad och lite brysselkål. Mums säger jag bara!


Tenjune 2 års jubileum



Igår kväll (tisdag) vart det utgång. Ebba och jag mötte upp med lite folk runt tio-tiden för att käka middag på STK nere i Meatpacking District. Det bjöds på lite av varje, bland annat supergod fisk och smarrig potatismos. Tummen upp! Gillar verkligen den restaurangen, speciellt deras inredning. Lite gold-black-light inspirerat. Precis det tema som jag vill ha i min framtida lya!



Då vi käkat klart bar det av mot Tenjune. En klubb/lounge som ligger vägg-i-vägg. Där var det två års kalas för hela slanten med uppträdande och grejer. Någon grupp som heter Retro Kids spelade. Ebba och jag kollade på varann och bah: Huh? Är det någon av er som hört talas om dom? Aja, dom rappade och beatade på bra. Dock lite långtradigt efter ett tag. Sen vart det några andra artister som jag inte kommer ihåg namnet på.

Vid två-tre tiden-tiden kände vi dock att det var nog, så vi slängde oss i en taxi och det bar av hemåt. Inte en av dom roligaste kvällarna direkt, men väl värt restaurangbesöket. Börjar smått planera vart man ska ha sitt födelsedagskalas i vår. Kanske där?



Ikväll ska jag bara ta det lugnt och chilla framför TV:n med lilla Lola. Rätt trött efter dagen då jag faktiskt, dock med nöd och näppe, pallade mig upp imorse för att gå till skolan.

Tjing!

Anchors Away

Igår kväll (Måndag) åkte jag över till min kompis Bryan. Vi beställde hem sushi och kollade på Forgetting Sarah Marshall. Väldigt myspysigt. Precis vad man behöver i början på veckan. På ett sätt var det lite goodbye-stämning då Bryan har fått jobb som Entertainer/Singer på ett kryssningsfartyg som åker på en världsseglats efter jul, så han blir till havs i sex månader. A chance of a lifetime. Jag är så glad för hans skull!!

I hans badrum dock såg jag något mycket lustigt hänga ovanför badkaret, nämligen en duschpuff. Ni vet en såndär vitt fluffig sak som man använder i dushen för att det ska löddra och massera lite extra. Det fick mig att minnas min barndom. Jag använde nämligen en sådan när jag var i tio-till-trettonårs åldern. Yes, jag kammade hem maximalt med gaypoäng med den puffen. Min familj (i synnerhet mamma) brukade alltid nämna att jag stod alldeles för länge i duschen och "puffade" mig. Än idag brukar det ibland slika fram en kommentar som: ska du puffa dig innan? (meaning: ta en dusch). Hursomhelst fick puff-upptäckten hos Bryan mig att inse: I'm not the only guy who has or had a puff!

Så dagens inlägg är tillägnat duschpuffen!

Från hjärtattack till harmoni

Denna morgon började inte bra. Sen, stressad, och huvudvärk. Don't you just love Monday mornings?
När jag närmade mig tunnelbanan var det kaos. Jag trodde jag skulle få en hjärtattack a la Gudrun på 60 bast. Rush Hour i NY nådde denna morgon helt nya dimensioner. Väl inne i vagnen höll jag på att förgås. Insvept i halsduk, mössa, och skinnjacka svettades jag som en gris. Var tvungen att pälsa på mig då det var en arktis-kall morgon och det fanns ju inte direkt utrymme för en striptease a la Gurva.

I skolan hade jag två prov på raken, ett i International Marketing och ett i Human Sexuality. Så vid tolvtiden när jag var klar hade jag nästan nått bristningsgränsen. Sprang till Starbucks för att lugna nerverna. Numera har kaffe en lugnande effekt än upppiggande. Ska vi kalla detta en been-in-NY-too-long effect? Därefter kilade jag in på H&M för att tröstshoppa (yes det var synd om mig). Till råga på allt hittade jag denna ursnygga svarta tischa. Svårt att fånga design-detaljerna på bild, men det sitter supernajs och har en schysst bakre urringning..I love! Så den åkte med när jag lämnade butiken!



Eftermiddagen spenderades på jobbet. Uppdaterade restaurangmeny-priser i vår databas. Idag var det Washington, D.C. som gällde. Man blir ju så sjukt hungrig av att sitta och läsa vad olika restauranger erbjuder. MUMS!
Sen vart det hemgång. Nästan lika mkt folk på tunnelbanan hemåt, men hanterade paniken bättre än imorse! :)

Såhär ser det ut utanför jag bor. Min byggnad ser ni i bakgrunden av parken Verdi Square. Back 20-30 years så kallades parken för Needle Park, då det var en hangout för drogmissbrukare. Detta blev sedan till en film som heter The Panic in Needle Park
Har själv inte sett den, men min roommate William har berättat om den. Får se till och hyra den nu när man ändå bor här:)
Kram på er!

Hudvårds tips a la Gurva

Imorse vaknade jag upp rätt utvilad. Valde att stanna hemma igår kväll (Lördag). Fredagens nattrace verkade ha tröttat ut mig rätt rejält. Så det blev en hel natts sömn. När man vaknar på en söndag utvilad så ska man passa på att pyssla om sig själv och få sig själv back on track. Så, det började med ett besök till gymmet. Sprang på bra och sen vart det in i ångbastun..mm..så skönt. Varmt, doft av eukalyptus ånga...so relaxing.

Väl tillbaka i lägenheten bestämde jag mig för att ha en liten ansiktskur. Och i detta inlägg tänkte jag faktiskt avslöja hur mina hudvårdsvanor ser ut och vilka produkter jag använder. Ett gurva-insider-tips;)
Först och främst använder jag mig av Dermalogicas produkter. Det enda rätta. Allt annat är joks när det kommer till att få tillbaka en balanserad hy. Trust me, jag har provat det mesta. Dermalogica levererar resultaten man vill ha.
Jag skall avslöja mina två sorters kurer: En till vardags och en till en personal spa day. Jag använder produkter som riktar sig mot en känslig hy. Om ni är medvetna att ni har en annan hudtyp, så gå in på dermalogicas hemsida och gör en facemapping analys, så får du fram välpassande produkter. Kom ihåg, produkterna du använder måste stämma överens med din hudtyp. Annars kan det gå åt pipsvängen!

Sensitive skin


Vardagskur:

Steg 1:
Rengöring sker med Ultracalming Cleanser. Svalkande och skön. Du lägger den på torr hy och låter det verka som en kräm. Därefter sköljer du av med ljummet till varmt vatten. Funkar även superbra till om du ofta vaknar upp med lite halvsvullna ögonlock. Denna rengöring är till för att lugna röd och känslig hy. Ett misstag många ofta gör är att använda för kraftiga rengöringar och tror att de hjälper bättre. They don't!




Steg 2: För att mjukgöra lite, speciellt nu under vintern när hyn är törstig, lägger jag på Active Moist. Den är riktad för att hålla borta oljig hy. Om jag använder krämer med för mycket fukt blir det lätt att jag får en bestående glansig hy under dagen och eventuellt ge upphov till finnar. Så för att sätta stopp för detta är Active Moist ett perfekt alternativ.
Dessutom, för att dölja röd hy lite extra blandar jag även i Sheer Tint Redness Relief, en slags halv-foundation men ändå inte heltäckande. Att blanda Active Moist och Sheer Tint ger ett superbra resultat. Ansiktet blir balanserat och får en fin lyster. Detta är ännu ett knep för att få bort röd hy.






Steg 3: När Active Moist och Sheer Tint har gått in i huden och torkat så spraya på avstånd på Soothing Protection spray. Detta fungerar som ett skydd mot avgaser och annan yttre miljöpåverkan som påverkar hyn negativt. Och återigen, den lugnar röd hy!




Personal spa day

Steg 1: Daily micfrofoliant är en peeling med extra små korn för känslig hy. Ta lite och blanda ut med ljummet till varmt vatten. Därefter med lätta rörelser sprid över ansiktet. Misstag som många gör är att peela för hårt med händerna. Jag kallar det en dödssynd! Kornen gör redan sitt jobb med att ta bort "död hy". Om du tar i för hårt tar den även bort frisk hy. A big no-no! Produkten heter daily, men jag använder helst inte peeling dagligen. Tror inte riktigt på det. En gång i veckan högst!




Steg 2: Multivitamin power recovery masque. Denna ansiktsmask är guds gåva till mänskligheten! När du känner att hyn är helt i obalans och skriker efter vitaminer och lyster, använd denna! Det står att den är till för prematurely aging skin, men det funkar suveränt för just känslig hy. Du kommer märka skillnad!
Låt verka i ca 20 min och efteråt smörj in ansiktet med en lätt fuktkräm. Jag använder återigen Active Moist.







Till sist, Dermalogica är inget billigt märke. Dock är det bättre priser i USA. I Sverige är det riktigt dyrt. Men jag ser det som en investering. Vet du själv att du har problem med hyn så skäm bort dig själv.
Tro mig, Dermalogica gör dig inte besviken!

Censureringen är total

Det har alltid stört mig att se program som Sex and the City och Queer as folk på amerikansk TV. Shower som dessa skall INTE censureras. Hela edgen och meningen försvinner när TV-kanaler byter ut Samanthas kommentarer eller klipper bort allt naket med Brian & company i Queer as folk. Trots att bägge sänds runt elva-midnatt, så försiggår detta. Jag vet inte, men det känns inte som att publiken som är vaken och väljer att kolla på dessa typ av program kan kategoriseras som känsliga tittare. En show som Queer as folk är ju mer eller mindre visuellt godis. Ett idealt gay-samhälle där gogo-boy-kropp-genen verkar ha slagit rot. Att då pausa för reklam då sex egentligen ska försiggå (nej, jag kan inte alla avsnitt;) är upprörande.
Tacka gud för dvd-boxar där det aldrig sparas på krutet!



Brian





Samantha

Lyckad utekväll




Igår var det Louise födelsedag. Detta firades med middag på Tenzan. Ett sushi ställe som ligger på Columbus Ave mellan 73 och 74 st. Det vart jag, Louise, Ebba, och Anastacia. Jag måste erkänna att det kändes väldigt Sex and the city. Intimt och äkta. Därefter bar det av till en semi-sunk rockbar på UWS. Där var vi ett tag och chillade med drinkar, men kände att vi behövde mer fart och dans!! Så det bar av till Posh haha..slår aldrig fel på lördagnatten! Kändes som en ganska skön respons till alla fancy nattklubbar vi har besökt länge nu. Denna kväll var mer raw och nära. Ett annat New York. Det är det jag älskar med staden. There is something for everyone. Och det går faktiskt att få fler bitar av kakan!

'

Väl inne på Posh så får Ebba ett ragg though it's my territory! Haha Grymt söt var han. Det var en lång diskussion och utläggning huruvida han var straight, gay, bi. Jag tror han var en representant från framtida generetionen. Det vill säga han hade inte hoppat in i garderoben än. A reversed-coming-out sitation. Det vill säga: he's straight, but he just doesn't know it yet!




Min outfit bestod av:
Hatt - fick låna av William. Han köpte den från en street fair. Otroligt hur mkt bra man hittar på såna asså.
Slips - H&M
Skjorta - Zara Man


The name is Craig...Daniel Craig



Har vi beskådat något sexigare?
I don't think so.
YUM!

Vart tog solen vägen?

Varför vaknar jag återigen och möts av regn och grå rusk utanför fönstret? Sick and tired of it!
Börjar sakta drömma mig bort till Miami...
Ikväll ska jag ut och fira Louise födelsedag! Det blir nog sushi och kanske lite barhopp?
Annars blir det nog en del plugg i helgen. Har en quiz på STDs i Human Sexuality på måndag. Den klassen är bra lustig. Känns som att många är sexuellt frustrerade och behöver få utlopp genom att sönderanalysera vissa ämnen. Det roligaste måste ändå vara i måndags när vi diskuterade smittorisk av könssjukdomar. En kille gav respons till lärarens utläggande om att STDs smittar lätt oralt om killen får utlösning i tjejens mun (ja, han är extremt heteronormativ). Killen sa:

- But if she runs to the bathroom very quickly afterwards and take some Listerine won't that help? I mean it says on the bottle that it kills 99.9% of bacteria!

Jag tror magen vände sig ut och in så mkt som jag skrattade. Den kommentaren gjorde hela min dag!

Tjing på er!

Vårmode tröstar i höstdepp & mörker

Satt just precis och browsade vårkollektionerna för 2009. Måtte ärligt talat erkänna att ett par designers went completely nuts! Dock plockade jag ut ett par kreationer jag föll för. Det är ju dags att börja samla inspiration!


Roberto Cavalli






Jean Paul Gaultier





Phillip Lim




Prada


Sovmorgon

Idag (torsdag) tog jag en sovmorgon. Har varit så trött på mornarna sistone. Min business law lektion var inställd, så det var ju perfekt. Det är rätt grått väder i NY idag. Ska pysa iväg till jobbet snart. Sen möta upp en kompis från Berkeley och vi ska nog ta en fika och catcha upp lite.

Min outfit idag:
Skinnjacka - Hittade på en street fair på Upper West Side för någon månad sen.
Randig tischa - NSF
Byxor - Diesel Black Gold
Skor - Wedins (köpte för flera år sen, och dom håller än!)


Anna Ternheim

Äntligen har hon släppt nytt! My beloved Anna Ternheim.
Leaving On a Mayday heter albumet.
Åh, det är så soft höstmusik. Ser mig själv med en kaffe sittandes i parken och betrakta de röd-gula träden samtidigt som låtarna Terrified och Black Sunday Afternoon ljuder i iPod lurarna.
Ypperligt!





En ångran

Tror jag tar tillbaka mitt uttalande att inga New Yorkers bär A&F. Såg faktiskt en hyfsat hunkig kille på 5th ave idag med just A&F mjukisbyxor. Han var definitivt inte turist. Samt kom jag att tänka på min egna A&F tischa i garderoben som jag ärvde av min roomie Gus.
So, I'll take it back.
Dessutom, har en fågel viskat i mitt öra att den slitna jeanslooken är på väg tillbaka i vår. Det kanske är dags börja att damma av dom gamla stentvättade denim-pantalongerna. En comeback hit eller inte? Who knows...



Schysst tischa



Sjukt snygg. Bara måste ha.
Märke: LOVA
www.eluxury.com

Hysteriskt

Skratta, gråta...eller bara roa sig åt detta hysteriska hopkok?

http://www.godhatessweden.com/

Prinsen På Ärtan



I eftermiddags när jag kom hem från jobbet såg sängen ovanligt hög ut. Min kära roomie William måtte ha stylat till den lite med att lägga på en till madrass. Anledningen får jag väl reda på ikväll. Men nu lär väl äntligen sagan om Prinsen På Ärtan få sitt genombrott! ZZzzZZ

Myssöndag



Efter en rätt så misslyckad utekväll blev det tidig hemgång för min del. Men när jag kom hem runt två tiden var mina roomates fortfarande uppe. Så vi gjorde popcorn och browsade on-demand filmerna på Here channel (gay kanal). De flesta filmer är kalkoner, men ibland dyker det upp ett litet guldkorn. Dock inte igår, somnade rätt hårt i fåtöljen.

Idag (söndag) vaknade jag tidigt. Runt tolvtiden mötte jag upp Pauliina för en lång promenad. Vi strosade runt i Riverside Park och drack varsin söndags-starbucks (lite vår tradition). Skönt och soligt väder! Lite senare var vi (snarare jag) tvungen att kila förbi Diesel affären på 60th st and Lexington. Till både min och Pauliinas förvåning kom hon ut med en påse därifrån!! Haha. Jag var tvungen att fota detta moment. Hon hittade en supersnygg tajt läderjacka. Jag har nog sällan skådat en liknande shopaholic orgasm :D Själv nöjde jag med en tisha från American Apparel. Pösigt oversize i viskos material. My favorite!! Så snyggt med lite halv-transparent svart. Tummen upp! Så det blev en shopping a la rock style idag.

Nu sitter jag dock i begravd i Business Law boken. Har midterm exam på tisdag. Hoppas det skall gå vägen. Väldigt formell och komprimerad engelska. Så det blir till att ha ordlistan i högsta högg!

Kram!!!

Saturday Night a la NY glam!

Ikväll ska jag på någon födelsedagsmottagning. Känner inte personen i fråga, blev inbjuden of a friend of a friend. Kanske kan bli en fantabulous evening? Man vet aldrig...
Outfiten blir nog följande:



T-shirt från Diesel Black Gold.

Sitter lite oversize..supernice ovanpå dessa slim-tajta jeans från Diesel också. Gloovy heter jeanskollektionen.
Denna modell främhäver ett juicy ass. Fantastiskt!




Tillsist, mina älsklingsskor över allt annat! YSL boots. Bästa investeringen jag gjort! Garanterat!
Stoppar nog jeansen innanför. Kaxigt stylish till max!
Får se om nördglasögonen åker på. Antagligen.
Chic-neardy look rocks!



Lite gurva musiktips:

Whatcha Think About That - Pussycat Dolls feat. Missy Elliott
Starstruck - Lady GaGa
The Longest Road - Morgan Page feat Lissie (Deadmau5 remix)
Dynamo of Volition - Jason Mraz
Heartless - Kanye West


Confession

I have a confession to make. Jag läser Charlotte Perrellis blogg. Kalla mig lame, men hon sprider en speciell glädje. Hon verkar vara sa genuint äkta. So me like her!
I ett av inläggen fanns en liten blondinhistoria. Konceptet blondin-equals-dumb känns ju aningen oldish. Trots detta, fick Gurva sig ett skratt.

Två blondiner satt i Göteborg en stjärnklar natt.

Fullmånens sken var starkt och den ena blondinen sa:
- Vad tror du ligger närmast, månen eller Borås?
Den andra blondinen kollade på sin kompis med skeptisk blick och sade:
- Månen såklart. Hallå, ser du Borås eller?!

Eurotrash Spotting



I senaste numret av Manhattan stötte jag på en hysteriskt rolig tillika klockren liten artikel.

Eurotrash Spotting in NY
It probably wouldn't surprise any New Yorker to hear that a third of all condos sold here in the last year went to foreign buyers. For those whose xenophobia is beginning to kick into high gear, we've uncovered the five most Euro-infested establishments in New York.

(jag nämner endast två)

ABERCROMBIE & FITCH
These days, moneyed Europeans have replaced their gaudy head-to-toe Gucci ensembles with ultra-preppy duds: pink polos, rugbys, wolly V-necks. Since the A&F brand is nearly impossible to find on the continent,taste-starved foreign devils regularly mob the flagship store to stock up.

Kommentar: Jag anser ju att svenskar generellt har rätt bra stilkoll. Men när jag ser kön, fylld av just blonda skandinaver, ringla utanför denna affär på 5th ave börjar jag seriöst ändra uppfattning. Jag förstår ju grejen med att komma hem till Sverige med A&F påse och stolt visa upp sin nya slitna look. Vad denna person inte har insett är att inga New Yorkers bär detta märke. För att klargöra: it's soo NOT New York!

CIPRIANI
There must be a Eurail train that runs express to Downtown Cipriani. The über-exclusive club in the Italian restaurant's lofted area is littered with assorted European Union rabble. Unless you've got a thick accent and a model-hot Estonian escort on your arm, don't bother trying get in, capiche?

Kommentar: HAHA!

Article by: Maria Fontoura

Obama seger



Hälsningar från ett rätt regnigt NY!
Idag var en speciell dag. Dagen efter Obamas seger. Följde valet på TV. När klockan slog elva vart det klart. CNN announced Obama as the Elected President of the U.S. Score! Glädjetårar fälldes må jag lova.
När jag kom hem från skolan i eftermiddags dock kände jag mig dock lite trötter. Så det vart och kila ner till Andy's Deli och inhandla glass och Mountain Dew. Så nu myser jag framför TVn och bara chillar.

Kramen!!

Best time in NY



Nu är bästa tiden i NY. Hösten.
Idag (söndag) tog jag och Louise en rejäl höstpromenad. Vi började med att besöka Beacon's Closet (second hand butik i Brooklyn) för att sälja lite kläder. Fick faktiskt bra med cash denna gången. Score! Vi köpte oss varsin t-shirt. Louise köpte en ursnygg blekgul vintage tisha med texten: I don't do coke. I just like the smell of it. Så kul!
Sen bar det av ner mot Brooklyn Heights och vi gick längs vattnet. Så mysigt med hela Manhattans skyline i sikte. Därefter värmde vi oss inne på en Starbucks och sen bar det hemåt.

I fredags firades Halloween. Tredje gången i rad jag firar i NY. Det är absolut en tradition som skall hållas vid liv.
Ebba, Louise, och jag rockade hårt i våra outfits. Bilder finns på facebook!

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0