Halloween shopping



Denna fredag eftermiddag spenderades i downtown. Nu är det cirkus en vecka kvar till min absolut favorit högtid: Halloween. Vilket måste MÅSTE firas i NYC. Ebba, Louise och jag var då ute i god tid för att inhandla våra outfits. Det är sådan stämning, så den som inte har varit i NY under halloween har definitivt missat något. Ebba skall vara pilot, Louise ska vara katt, och jag ska vara flygvärdinna. Det kommer bli grymmast ever!!

Efter vår shopping tog energin slut. Sådan hets. Kändes som alla var ute i eftermiddags. Så vi slog oss ner på Starbucks och tog oss varsin välförtjänt coffee drink. Min specialare (se sista bild) är Coffee Frappuccino med tre vanilj shots. Heavenly tasty må jag säga. Den hjälper mot allt. Trust me!

Ikväll blir det dock en lugn kväll. Mamma och lillsyrran landar inatt. Så jag vill vara pigg imorgon bitti! Vi ska ha det riktigt myspysigt. Blir nog en frukost på Yaffa Café nere i East Village till att börja med. Därefter får vi se.

Puss och kram!!


Torsdagsmys



Här är lite bilder från jobbet. Praktiserar ju under hösten på ett företag som heter ETS (Event Travel Solutions). Skulle kalla det företagscharter. Olika företag ringer oss och vi fixar allt med deras USA vistelse. Från hotell, restauranger, turistattraktioner, upplevelser utöver det vanliga, etc.
Utsikten från kontoret is to die for! See above!

Ikväll ska vi ha hemmamys här i lägenheten. William ska fixa lite med min hårfärg så det blir snäppet mörkare. Sen ska han, jag och den andre Gus frossa i massa gott och kolla på Ugly Betty och Grey's Anatomy. Torsdagar är den bästa TV kvällen. Icke att förglömma, vår lilla husvovve Lola höjer mysfaktorn ett snäpp!



Kram!

Dagen efter..

Gårdagsnatten var beyond fantabulous. Grym musik, väldigt schysst entourage av människor. Allt var bara superb.
Ebba och jag skakade rumpa som aldrig någonsin.
Kvällen började med middag på 212. Ett mysigt litet hak som ligger på 65th st between lexington and park. Vi avnjöt gott vitt vin, god sallad, smarrigt friterade räkor och calamari, och till efterätt jordgubbar och glass. Gillar verkligen den restaurangen. Så härligt ljust med sin vita inredning. Behövs verkligen nu när mörka tider tränger sig på. Vi var cirkus 16 pers.
Efter det hoppade vi in i en taxi ner mot Meatpacking District för att gå på Tenjune. Där var det grymt drag! Det var högst upp i soffan för min och Ebbas del. Så schysst att se ut över hela klubben medan man skakar sin tush till max. Fantabulous!

Efter ett par timmar av idogt dansande och drickande satte vi fart mot 1 Oak som ligger på W 17th st. Där vart det mer rock inspirerad musik med en dos av electro hiphop. Så jävla schysst! Vi svävade allt mer in i dimman och kvällen bara fortskred smoothly.
Runt 4 tiden kände jag dock att det var dags att palla sig hemåt. Hade ju trots allt skola dagen efter. Men på något sätt så hamnade vi alla i en bil. Vår promoter hade lovat att skjutsa oss hem. Tummen upp!
Hursomhaver vart det tummen ner när jag och Ebba insåg att vi befann oss i Lincoln tunnel för att släppa av någon i New Jersey. Vi fick smått panikångest. Jag menar...you don't go there unless you're grabbing a flight at Newark Airport :)
Aja..Ebba, jag och Monroe hade det trevligt i bagageluckan. Kom väl hem sisådär runt 6 på morgonen. Blev att sova i en timme och sen iväg till skolan. Summa summarum, en grym party tisdag i NY is the bomb!

Tjupp!

Rick Owens

'

Came across a brand called Rick Owens. Sooo my style. But too pricy for a student's wallet.
But I can always wish!

Tonight dinner at 212. Then drinks & dance at tenjune. I better plan my outfit...so I can be fierce on the floor!

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0