Nostalgi, magi

The Spice Girls  reunion concert was fantastic!! Tre bästa:
Holler = snyggt nummer, speciellt eftersom varje Spice Girl höll varsin man i koppel och gick kaxigt. Helt enkelt SUPERSNYGGT.
Stop = publiken gick utan tvekan igång mest när "you just walk in, I make you smile" orden började.
Wannabe = slutnumret, åh den låten blev ett suveränt slut på nostalgitrippen. ZIG A ZIG AAHH!

Musik i övrigt, måste jag rekommendera Missy Elliots Ching-a-ling. Grym, kan behövas en remix för att bli ultimat, men meanwhile kan vi shakea till original edition. CHING CHING...gettin' paid over here!!

I New York annars rullar det på.Plugg, chilla runt på stan i ett halvdant vårväder. Förra söndagen var mysigt värre.
Valentine's day är nu på torsdag. Helt sjuk hype i detta land. Så många som frågar: What are you doing for valentine's day? Det är verkligen underliggande press att DÅ SKA DU GÅ PÅ BIO O HÅLLA DIN BLIVANDE/NUVARANDE partner i handen. By the way, så har typ ett flertal filmer premiär på självaste dagen. Är ju iofs lite sugen på o se Step up 2, främst för att den snygga killen i ettan är med (eller?) och att Missy Elliots låt finns med på ett hörn. Jag menar, CHING CHING för båda.

Två veckor kvar till Miami. Can't wait any longer. Sola, hänga på Aventura, strosa runt på Collins Ave. It's da BOMB!


silver shoes


Mitt i midterm exam studierna tänkte jag skriva ett par rader. Helgen var bra, i lördags köpte jag tvättställ som jag kan hänga torkande kläder. Det är numera slut med att slänga allt i torktumlaren, det sliter någon sanslöst. Många av mina tröjor har blivit hårdare, inte lika sköna.
Söndagen spenderades på stan, i downtown. Fick ett par silverskor köpta. Helt fantastastiska, jag menar FANTABULOUS!! Dom känns lite lagom blandning crazy 90-tal och futurism. Perfect!

Och nåt kanske ännu mer fantastiskt. I worked (volunteered) in Bryant Park i torsdags och fredags, där NY Fashion Week håller hus. Fick jobba under en av premiär showerna, Red Dress Show. Flera olika designers visade upp sina kreationer, och kändistätt. Heidi Klum, Ashanti, folk från Grey's Anatomy, m.fl. Liza Minelli sjöng New York, New York på slutet. Stående ovasioner och jubel vill jag lova. Så lycklig och tacksam för att jag fick chansen att vara där. Thank you Desirée!!!

Spice Girls konserten är nu på onsdag, aaah, kan inte fatta. En nostalgitripp som sent skall glömmas! Det är ju hela 9 år sen jag såg dom i Globen, Stockholm. Wow, those were the days.
Silverskorna ska bäras under denna konsert, for sure.

Idag gick jag förbi H&M på 42nd st. Deras Fashion Against AIDS-kollektion är helt galet söt. Köpte med mig fem nya t-shirtar, sjukt schyssta glada färger. Sammanfattningsvis, det verkar som 90-talet även sköljer över i modeväg. Tummen upp!



silver shoes

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0